Un any més els voluntaris de Protecció Civil de Masquefa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, duran a terme una campanya solidària amb els infants i les famílies amb més necessitats. Per tercer any consecutiu, Protecció Civil promou la seva campanya de recollida de joguines, a la qual aquest any sumarà com a novetat una primera campanya de recollida d’aliments.

Els dies 27 d’octubre i 3 de novembre la caravana solidària de Protecció Civil se situarà a l’entrada de Can Parellada, de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda, per a recollir joguines usades i joguines noves, a més d’aliments.

Els dies 10 i 11 de novembre, coincidint amb la celebració del Mercat Medieval, Protecció Civil organitzarà una tómbola solidària als jardins del CTC per sortejar les joguines en bon estat que hagi pogut recollir. Amb els diners obtinguts es compraran joguines noves per als nens i nenes de Masquefa que ho necessitin.

Finalment, els dissabtes 17 i 24 de novembre, i 1 de desembre, la caravana solidària tornarà a l’entrada de Can Parellada per continuar la recollida de joguines noves i la recollida d’aliments. També hi serà de les 10 del matí a les 3 de la tarda.

Protecció Civil i l’Ajuntament apel·len a la generositat dels masquefins i els animen a participar d’aquesta doble recollida solidària.