Des d’aquesta setmana ja es poden trobar als establiments de l’Associació de Comerciants i Serveis de Masquefa les butlletes per participar en una campanya que vol esbrinar quantes llengües es parlen al nostre municipi. Es tracta d’una iniciativa del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades que compta amb el suport dels comerciants masquefins.
Per participar en aquesta activitat n’hi ha prou amb omplir les butlletes que es poden recollir en els comerços i emplenar-les amb les dades següents: nom i cognoms, adreça, telèfon, lloc de naixement, països on ha residit, llengües que parla (per ordre de coneixement), llengua del pare, llengua de la mare i llengua dels fills (si en té).
 
També hi haurà una pregunta final, una mena d’endevinalla: quantes llengües creus que es parlen a Masquefa? Els que s’acostin més al resultat, tindran premi.
 
Premis
Hi ha diversos premis. Així, entre tots els participants se sortejaran 1 val de compra de 30€, 1 val de compra de 20€ i 5 vals de compra de 10€. Els vals es podran bescanviar en qualsevol dels establiments adherits a l’activitat.
 
També hi haurà premis especials per als cinc masquefins més políglots i per als cinc masquefins que encertin el resultat de la cerca del nombre de llengües parlades a Masquefa.
 
Qui hi pot participar?
Poden participar a l’activitat totes les persones que tinguin domicili a Masquefa i siguin majors d’edat. Totes les butlletes entraran en el sorteig. Cada persona només hi pot participar una vegada.