Una quarantena de persones va anar al Teatre Condal a veure l’obra “El jocs dels idiotes”, en una nova sortida organitzada per l’Ajuntament.
 
La representació, que està resultant un èxit de públic i de crítica, compta amb un repartiment de luxe, encapçalat per l’actor Joan Pera i l’actriu Lloll Bertran. També hi actuen Pere Ventura, Gretel Stuyck, Rafa Cruz i Román San Gregory.
 
“El joc dels idiotes” explica la història d’en Pablo, un empresari famós que és sorprès per un paparazzi mentre discuteix amb la seva amant Elena, una jove top model internacional. Per salvar el seu matrimoni, intenta convèncer la seva dona, una multimilionària madura, que l’Elena és l’amant d’en Francesc, un pobre cambrer que estava esperant en aquella mateixa cantonada. Per fer la història més creïble, l’Elena i en Francesc són convidats a anar a viure junts. I és aquí on comencen els malentesos i els embolics.
 
Les sortides al teatre són una de les propostes del programa estable d’activitats culturals “Fem Cultura”, impulsat per l’Ajuntament. En el marc d’aquest programa s’organitza una sortida mensual al teatre.