Cal eliminar-los en una bossa de plàstic en un cubell d’escombraries que estigui a l’habitació, preferentment amb tapa i pedal d’obertura, sense realitzar cap separació per al reciclatge

L’Agència de Residus de Catalunya informa que la gestió dels tests d’antígens ràpids (TAR) ha de seguir el protocol establert pel cas dels residus Covid-19 generats a domicilis; és a dir, eliminar-los en una bossa de plàstic (bossa 1) en un cubell d’escombraries que estigui a l’habitació, preferentment amb tapa i pedal d’obertura, sense realitzar cap separació per al reciclatge.

Aquesta bossa 1 s’ha de tancar adequadament i s’ha d’introduir a una segona bossa (bossa 2) al costat de la sortida de l’habitació on, a més, es dipositaran els guants i mascareta utilitzats per la persona que practica la prova, i es tancarà adequadament abans de sortir de l’habitació.

La bossa 2 es dipositarà a la bossa d’escombraries (bossa 3) amb la resta de residus domèstics i aquesta es tancarà també adequadament. La bossa 3 es dipositarà en el contenidor de rebuig. Immediatament després cal rentar-se bé les mans.