Representants de quinze establiments van participar dilluns en un curs de manipuladors d’aliments sobre higiene alimentària i van poder obtenir, així, el certificat acreditatiu, el qual és obligatori per a la seva activitat. Aquesta era la primera vegada que l’Ajuntament organitzava un curs de manipulació d’aliments adreçat específicament a titulars o treballadors d’establiments minoristes d’alimentació i restauració.

Impartit per Alba Llorens, del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, el curs va proporcionar als assistents coneixements sobre pràctiques higièniques i implementació d’autocontrols, amb l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat i la seguretat alimentària.

D’altra banda, encara queden algunes places vacants en el nou curs de manipulació d’aliments i seguretat alimentària organitzat per l’Ajuntament i obert a tothom qui vulgui formar-se en aquest àmbit.

Les inscripcions es poden fer presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 60) o online a www.ctc.masquefa.net/formació). El preu del curs és de 40 euros.

La superació d’aquesta formació també permet obtenir el certificat de manipulador d’aliments, una eina de gran utilitat a l’hora d’inserir-se en el món laboral en sectors professionals com la restauració o el comerç d’aliments.