A partir del 4 de febrer Ràdio Masquefa amplia la graella amb nous programes. Així, de dilluns a divendres, de 9 a 11 del matí, s’emetrà el magazine d’informació local i entrevistes “Els matins de Ràdio Masquefa”, conduit per Darío Muhi. A més, cada divendres a la nit (de 10 a 11) es farà “Nit a les golfes”, un espai en què Muhi tracta un tema monogràfic ambientat amb música. També s’estrenarà el programa “Premsa Jate”, en què les col·laboradores Montse i Vanessa repassaran la premsa en clau satírica, cada dilluns i divendres, de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda.

Una altra novetat és l’espai “Cuina en directe”. Conduït per Montse i Vanesa, s’emetrà dimarts i dijous, de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda. Finalment, l’emissora municipal estrenarà “L’hora del conte”, que es farà de dilluns a divendres, de les 8 a ¼ de 9 de la tarda.

A més d’aquests programes, el diumenge s’emet el magazine de cap de setmana, a càrrec de Manuel Roldán, i els dimecres el programa de sardanes “Aquí i ara”, de Montse R.

Ràdio Masquefa, que es pot sintonitzar al dial 100.5 de la FM, inicia una nova etapa, amb la coordinació de Darío Muhi, en què es potenciarà la programació pròpia. Per a aquesta nova etapa, els responsables de l’emissora fan una crida a tothom qui vulgui col·laborar-hi. Les persones interessades poden passar per la ràdio els matins, trucar al 93 772 67 94 o escriure a radiomasquefa@masquefa.net