)L’emissora municipal Ràdio Masquefa, al 107.9 del dial de la FM, ha iniciat aquesta setmana una nova temporada marcada per l’augment de la programació pròpia i de la plantilla de col•laboradors, que supera ja la vintena. A més, l’emissora s’ha fixat l’objectiu d’emetre també per Internet abans de final d’any, segons que va explicar la regidora de Comunicacions, Àngels Font, en la presentació de la nova temporada radiofònica, divendres passat.
(consulteu la graella completa)

Els nous programes
Entre els nous programes que s’han posat en marxa, el coordinador de l’emissora municipal, Darío Muhi, va destacar l’espai “Tertúlia política”, en què setmanalment representants d’entitats i vilatans i vilatanes debatran sobre temes d’interès local, i la potenciació del magazine matinal “Apunts al dia”, que a partir d’ara s’allargarà a dues hores i s’emetrà de dimarts a divendres.

D’altres novetats són el programa d’actualitat gegantera “Masquefa Gegant”, l’espai d’humor “Las Ángeles de la Charla”, i “Maquinària”, un espai produït pels DJ’s Raul i Puentes que s’emet també en d’altres emissores locals.

Aposta decidida de l’Ajuntament
Durant la presentació la regidora Àngels Font va destacar “la forta aposta”•que l’equip de govern local ha fet per Ràdio Masquefa. En aquest sentit va explicar les diverses millores tècniques que en els darrers anys s’han fet a l’emissora municipal per ampliar-ne la cobertura a tot el municipi i augmentar la qualitat de les emissions. Aquest any, per exemple, la ràdio municipal ha adquirit una nova taula de so.

Font també va voler agrair públicament la tasca que, de manera desinteressada, fan els col•laboradors de l’emissora, i va manifestar que l’Ajuntament “treballa per posar al seu abast tots els recursos possibles perquè puguin fer la seva feina en les millors condicions”.

Àngels Font i Darío Muñoz van estar acompanyats en la presentació de la nova temporada de l’auxiliar de coordinació de Ràdio Masquefa, Montse Moldes, qui també va destacar la tasca de l’equip de col•laboradors.