L’exposició de dibuix, pintura i ceràmica que l’Associació Artística Missatgers va organitzar el cap de setmana passat a la Capella del Roser va ser un autèntic èxit de participació i va registrar un degoteig constant de visitants al llarg de divendres, dissabte i diumenge.

L’entitat, que cada any organitza aquesta exposició per donar a conèixer els treballs dels seus alumnes, ha vist com el nombre de visitants s’ha incrementat notablement des que la mostra s’ha traslladat al nou escenari de la Capella del Roser.  Aquest any, el segon que l’acollia, s’ha batut el rècord d’afluència. I és que molts curiosos s’hi van donar cita per veure els dibuixos, les pintures i les peces de ceràmica elaborades per la cinquantena d’alumnes de totes les edats de l’associació durant el curs passat, i també durant les jornades d’art que va organitzar l’entitat i el curset d’estiu. Al mateix temps, molts d’ells van poder redescobrir la capella, que, després d’un llarg parèntesi, va tornar a obrir portes el 2012 una vegada finalitzats els treballs de rehabilitació que hi ha dut a terme l’Ajuntament.

Emotiva inauguració
La mostra va donar el tret de sortida divendres a la tarda amb una inauguració carregada d’emotivitat i art. Missatgers va voler retre un càlid homenatge a un dels seus alumnes, José Miguel Santaella Robles, que malauradament va deixar-nos aquet curs. Es va fer lectura d’un discurs en la seva memòria i també es va lliurar a la família una paleta de ceràmica feta per l’artista Encarna Monroig. Com és tradició, aquest obsequi també el van rebre l’infant de l’entitat que hi porta més temps (Irene Cervera Guàrdia), el jove (Gerard Olivas Porcar) i l’adult (Conxita Rovira Segués). A més, tots els alumnes van poder recollir el diploma que acredita la seva participació en el curs.

L’acte inaugural –que cada any es dedica a una disciplina artística diferent- va tenir aquest cop la dansa com a protagonista. Meritxell Llopart Esteve va recitar dues poesies sobre la pintura i la dansa escrites per ella mateixa. A més, dues ballarines de l’Escola de Dansa Noemí Rubira van oferir una actuació, i els alumnes més joves de Missatgers també van estrenar-se en aquesta disciplina ballant una dansa del món d’origen francès.