El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, i el diputat delegat de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Roca, van visitar dilluns el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, on van ser rebuts per l’alcalde, Xavier Boquete, i la regidora Elena Fernández.

La visita els va permetre conèixer de primera mà les instal·lacions i la cartera de serveis que el Centre Tecnològic Comunitari ofereix en promoció econòmica, emprenedoria, ocupació i formació. El fet que el CTC sigui un espai de referència per a ciutadans, empreses, emprenedors i entitats no només de Masquefa i l’Anoia sinó també d’altres comarques veïnes el fa especialment atractiu per a acollir projectes supramunicipals. Per això els representants de la Diputació i de l’Ajuntament van explorar la possibilitat d’establir noves vies de col·laboració conjuntes en aquests àmbits.

Civil i Roca van recórrer les instal·lacions del viver d’empreses, l’espai de lliure navegació a internet, les aules de formació, la sala d’actes, i el pioner espai amb material tecnològic adaptat per a persones amb tot tipus de discapacitat psíquica, física i sensorial, entre altres.

Van destacar especialment que l’equipament aglutini sota un mateix paraigües tots els serveis en promoció econòmica, emprenedoria, formació i ocupació –també en l’àmbit de Benestar Social-, així com la voluntat del CTC d’obrir-se més enllà de les fronteres de la comarca i ser un referent en el conjunt del territori.