Des de divendres 16 fins dimarts 20 de juny, la zona quedarà tallada a la circulació de vehicles. L’execució dels treballs també comportarà el tall de la línia de FGC entre les estacions de Sant Esteve Sesrovires i Igualada, que quedaran connectades temporalment a través d’un servei d’autobús substitutori.

L’Ajuntament informa els veïns que divendres 16 de juny començaran les obres de renovació de la via i el paviment del pas a nivell ubicat al carrer Montserrat, així com els treballs de renovació del canvi situat a l’entrada de l’estació de Masquefa des del costat Martorell.

L’actuació consistirà en la instal·lació d’un paviment de cautxú al pas a nivell amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat d’aquesta travessia amb el ferrocarril. D’altra banda, amb la renovació de la via es millorarà el comportament acústic del pas de les circulacions ferroviàries, reduint les molèsties pels veïns.

Afectacions a la via pública

L’execució d’aquests treballs comportarà el tall de la línia d’FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) entre les estacions de Sant Esteve Sesrovires i Igualada, des de la finalització del servei ferroviari de divendres 16 de juny fins l’inici del servei dilluns dia 19. En aquets sentit, és previst que s’habiliti un servei substitutori d’autobusos al llarg de tot el cap de setmana amb parada a totes les estacions d’FGC d’aquest tram.

L’actuació, a més, també comportarà el tall de la circulació de vehicles del carrer Montserrat des de la finalització del servei ferroviari de divendres dia 16 fins a l’inici del servei dimarts 20 de juny.