Masquefa celebrarà dimarts, 23 d’abril, la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats, algunes de les quals s’avancen a aquesta data.

Parades de llibres i roses al carrer
Tal i com marca la tradició, durant tota la jornada els comerços i establiments trauran la botiga al carrer i instal·laran parades als eixos comercials del carrer Major i l’avinguda Catalunya perquè puguem comprar roses i llibres. També algunes entitats hi posaran parades per vendre els seus propis productes. A més hi haurà un estand de l’emissora municipal Ràdio Masquefa (96.1 de la FM), que emetrà una programació especial i farà un seguiment en directe de tota la jornada.

Exposició i contacontes a la Biblioteca
D’altra banda, ja fa dies que la Biblioteca està duent a terme un programa d’activitats relacionades amb la Diada de Sant Jordi. Divendres passat ja va acollir la presentació del llibre ‘Orsai; biografia d’un felí’, de Jordi de Manuel, i fins al 30 d’abril s’hi pot visitar encara l’original exposició ‘Al voltant dels llibres: com són?, curiositats i els millors llocs per llegir-los’.

A més, el dimecres 24 d’abril s’hi farà una sessió especial de L’Hora del Conte. Titulada ‘Sant Jordi i el drac’, l’activitat tindrà lloc a les 6 de la tarda i s’adreça a infants entre 2 i 6 anys i els seus familiars. Anirà a càrrec de Maria Coll.

Espectacle infantil a la plaça de l’Estació
També l’Alzinar se suma a la celebració amb l’organització de l’espectacle infantil ‘La llegenda de Sant Jordi’, que la companyia La Roda Produccions representarà aquest dissabte, 20 d’abril, a les 6 de la tarda, a la plaça de l’Estació.