L’Ajuntament, en el marc del cicle de música estable Masquefa Sona Bé i amb el suport de la Cobla-Orquestra Montgrins, impulsa la segona edició d’aquest guardó que té com a objectiu promoure la composició i interpretació de la música per a cobla. Les obres es poden presentar fins al 23 de febrer de 2018 i la dotació màxima del premi serà de 3.000 €. Consulteu aquí les bases del concurs.

En el marc del cicle de música estable ‘Masquefa Sona Bé’, que promou la divulgació musical al municipi, la Regidoria de Cultura impulsa la segona edició del ‘Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2018’.

El premi, concebut també com a plataforma de difusió per als nous valors del món de la cobla, compta amb la col·laboració de la Cobla-Orquestra Montgrins. La finalitat del ‘Masquefa Sona Bé’ és la difusió i promoció de la música, organitzant temporades estables de concerts. En un d’aquests concerts s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes a càrrec de la Cobla-Orquestra Montgrins.

Els compositors que vulguin presentar les seves candidatures hauran d’enviar els seus treballs a l’Ajuntament abans del 23 de febrer del 2018. Per a poder optar al premi és imprescindible que les obres siguin originals, inèdites i d’una durada màxima de 15 minuts. L’organització nomenarà un jurat integrat per compositors o músics de renom, que seleccionarà un màxim de cinc obres finalistes i escollirà l’obra guanyadora.

El lliurament dels premis i l’estrena de les obres finalistes es farà en un dels concerts del cicle de música ‘Masquefa Sona Bé’ de l’any de la convocatòria. Aquest premi es convoca amb la voluntat d’esperonar músics i públic a escriure, interpretar i escoltar música composada per a cobla.