Beques Joventut

Els interessats hauran de demanar cita prèvia al Casal. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 1 d’octubre per als estudis no universitaris i el 15 del mateix mes per a la formació universitària.

El Casal de Joves de Masquefa ofereix assessorament i un servei d’orientació per tal d’ajudar a tramitar la sol·licitud de beques per a estudis postobligatoris (tant de caràcter universitari com no universitari) que el passat mes d’agost va convocar el Ministerio de Educación. El termini de presentació de sol·licituds per a obtenir aquests ajuts restarà obert fins a l’1 d’octubre en el cas d’estudis no universitaris i fins al 15 del mateix mes en el cas dels universitaris.

Els interessats hauran de demanar cita prèvia, tot trucant als telèfons de l’equipament (93 772 85 21 / 671 060 976), enviant un missatge de WhatsApp a aquest mateix mòbil indicat o bé enviant un correu a joventut@masquefa.net.

A la sessió d’orientació, caldrà aportar la següent documentació:

  • DNI/NIE de tota la unitat familiar (fotocòpia o foto al mòbil per les dues cares)
  • Número del compte destinatari de la beca
  • Carnets de família nombrosa (en cas que se’ns disposi)
  • Nom del centre on es cursaran els estudis
  • Telèfon mòbil des del qual puguin accedir al correu electrònic

A banda d’aportar la documentació descrita, també cal acudir a la cita sabent si els membres de la família van realitzar la declaració de la renda l’any 2019 (no és necessari portar-la).