L’Ajuntament agraeix als veïns la seva col·laboració per a garantir una visita de Melcior, Gaspar i Baltasar plenament segura i adaptada a les mesures de seguretat i restriccions vigents.

Els veïns de Masquefa, Can Valls, La Beguda Alta, Can Parellada, Can Quiseró i El Maset se’n van anar a dormir el 5 de gener amb un somriure d’orella a orella després de gaudir d’una Nit de Reis especial i diferent al municipi a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Arran de la situació excepcional que vivim la cavalcada de Reis es va poder veure des dels balcons i finestres de casa; i excepcionalment també es va poder veure des del carrer més proper al domicili de residència complint en tot moment les mesures de seguretat i restriccions vigents: ús obligatori de la mascareta, evitar aglomeracions, conservar la distància social, i mantenir-se dins la bombolla de convivència.

La visita de Ses Majestats va començar a mitja tarda amb una recepció a l’Ajuntament per part de l’alcalde Xavier Boquete, que va entregar a Melcior, Gaspar i Baltasar la Clau del Poble. Els Reis Mags i el batlle masquefí, a més, també van adreçar unes paraules a tots els veïns. I a continuació ja va començar el recorregut dels Reis Mags per Masquefa, Can Valls, La Beguda Alta, Can Parellada, Can Quiseró i El Maset; en un total de tres rutes per a arribar a tota la població.

Moltes gràcies a tots els veïns i persones implicades en l’organització (tècnics i voluntaris) per la vostra col·laboració i responsabilitat, per respectar en tot moment les mesures de seguretat, i per fer possible l’èxit d’una Nit de Reis plenament segura i que de ben segur perdurarà en el record de tots.