L’Ajuntament de Masquefa, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha organitzat per al dijous 5 de juny una sessió informativa per donar a conèixer l’espai lúdic i de salut que s’ha instal·lat en el nou parc del costat del CAP. Aquest espai públic és un circuit de salut on la gent gran pot millorar les seves capacitats físiques i sensorials, fent-hi exercicis senzills de gimnàstica i manteniment a l’aire lliure. Es tractarà d’un sessió informativa doble: a les 10 del matí es farà una primera sessió adreçada a la gent gran, i a les 12 del migdia, una segona sessió per a professionals que treballen amb aquest col·lectiu.

A més, la gent gran podrà participar també en dues sessions pràctiques per poder-se familiaritzar amb el funcionament d’aquest espai lúdic i de salut. Es faran els dijous 12 i 19 de juny, i es pot escollir entre dos horaris diferents: a les 10 o a les 11 del matí.

Les inscripcions a la sessió informativa i a les dues classes pràctiques es poden fer fins dimarts vinent, 3 de juny, a l’Ajuntament (C/ Major, 93), o bé de manera online a www.masquefa.cat