Els amants de la fotografia ja poden presentar els seus treballs al concurs que ha convocat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament per escollir les 13 imatges que il·lustraran el calendari del 2014 que editarà l’Ajuntament. Les obres es poden presentar fins al dia 15 de novembre.

Obert a tots els afeccionats, el concurs està dotat amb un primer premi de 200 euros, un segon de 100 euros, i un tercer de 50 euros. La inscripció és gratuïta.

La temàtica del concurs són les festes populars que se celebren a Masquefa i en poden mostrar qualsevol aspecte cultural, folklòric, tradicional, gastronòmic, d’oci i lleure. El veredicte del concurs es farà públic el dissabte 30 de novembre, a les 12 del migdia, a la Biblioteca. El jurat l’integren M. Àngels Esteve (pintora), Jordi Gonzàlez (fotògraf), Lluís Salvadó (fotògraf) i Jordi Tomàs (divulgador musical). Totes les fotografies s’exposaran del 30 de novembre al 7 de gener a la Biblioteca.

Presentació dels treballs
En els treballs presentats no es pot identificar la pròpia imatge de les persones (dret d’imatge). Tampoc no s’acceptaran ni fotografies manipulades digitalment ni fotomuntatges. Cada autor podrà presentar fins a 3 fotografies i és condició indispensable que estiguin fetes durant aquest 2013 i no hagin estat premiades en cap altre concurs.

El format de les fotografies ha de ser digital amb arxiu JPG, amb una resolució suficient perquè puguin ser reproduïdes en paper, fins a la grandària màxima de 20 x 30.

Per participar al concurs cal omplir i lliurar l’imprès que trobareu a www.masquefa.cat i a la recepció de l’Ajuntament (C/ Major, 93). Junt amb l’imprès s’hi ha d’adjuntar les fotografies, que han de portar el títol i el pseudònim. Els treballs es poden fer arribar, o bé en un CD a la recepció de l’Ajuntament (C/ Major,93 08783 Masquefa), o bé, per correu electrònic, a l’adreça amillfi@diba.cat

Per a més informació podeu trucar al 93 772 50 30 (Cultura) i consultar el destacat que hi ha la pàgina web www.masquefa.cat