El Servei d’Ocupació de Masquefa és un recurs de l’Ajuntament gratuït a disposició dels vilatans i vilatanes que vulguin informació, assessorament i orientació per afrontar amb èxit la recerca de feina i a disposició de les empreses de la zona per a la gestió de les seves ofertes laborals. Col•labora activament amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat.
En poden fer ús totes les persones majors de 16 anys que cerquin feina o vulguin millorar la seva situació laboral. Ofereix serveis com l’orientació (amb una entrevista personal per definir l’objectiu professional i el pla de recerca), el Club de la Feina (un espai d’autoconsulta per realitzar la recerca de manera autònoma) i tallers per millorar les tècniques de recerca de feina i de coneixement del món laboral.
D’altres serveis són el programa “Dona’t una oportunitat”, que ofereix recursos laborals i cursos formatius per fomentar la igualtat d’oportunitats, “Et porto”, per fomentar l’ús compartit del cotxe per anar a la feina o a estudiar, i la borsa de treball, amb les ofertes laborals.
El Servei d’Ocupació es troba al Centre Tecnològic Comunitari (a l’avinguda Catalunya, 60). Per a més informació truqueu al 93 772 78 28.