La cantant gironina actuarà a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo aquest diumenge 14 de maig, a les 18 hores.

Masquefa es prepara per viure tres dies intensos de la Festa Major Petita, una celebració que tindrà com a gran colofó un nou concert gratuït emmarcat en el ‘Masquefa sona bé’. Arribats a l’equador d’aquest cicle de música estable, Susanna del Saz serà l’encarregada d’oferir un recital que ha produït ella mateixa i que té com a objectiu retre un merescut homenatge al cantautor i compositor mexicà Armando Manzanero, consagrat com un dels mestres dels boleros.

Sota el títol ‘Amando a Manzanero’, i amb el piano i la direcció musical de Nito Figueras, la cantant gironina delectarà els assistents a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo amb la seva gran versatilitat.

El ‘Masquefa sona bé’ oferirà quatre concerts més al llarg del 2017, tots ells gratuïts i amb la voluntat de promocionar la sensibilitat i estimació per la música entre els veïns. A més, el popular cicle de música estable també permet consolidar La Fàbrica Rogelio Rojo com un espai de referència en matèria cultural i de dinamització social. Per a més informació del ‘Masquefa sona bé’, podeu clicar aquest enllaç.

L’Ajuntament encoratja els masquefins a assistir a aquesta emotiva actuació musical que tancarà la celebració de la Festa Major Petita. Per conèixer amb més detalls l’ampli ventall de propostes lúdiques durant la Festa de Sant Isidre 2017, podeu consultar aquest díptic informatiu.