L’activitat tindrà lloc el 27 d’octubre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament al web www.masquefa.cat/tramits/ o responent a les publicacions d’Instagram del Casal de Joves.

La Regidoria d’Igualtat i Visió Europea de l’Ajuntament de Masquefa organitzen conjuntament aquesta tardor una activitat adreçada als joves del municipi amb l’objectiu de difondre els valors de la Unió Europea.

Es tracta d’un taller teòric i pràctic per a dissenyar i elaborar un mural sobre el valor europeu de la igualtat entre homes i dones. L’activitat es durà a terme el dijous 27 d’octubre, a les 16.30 h, davant de la seu de Ràdio Masquefa (c/ Crehueta 10). Anirà a càrrec de Núria Riba i és gratuïta.

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del portal de tràmits del web municipal o responent a les publicacions d’Instagram del Casal de Joves. Les persones participants que tinguin bloc o llibreta rígida poden portar-la el dia del taller. En canvi, a aquells qui no en tinguin l’organització els hi facilitarà el material.