Avui arrenca la 3a edició de l’original concurs Fes Tapes, que pretén posar en valor la rica gastronomia de Masquefa. El guanyador del concurs tindrà un sopar per a dues persones en l’establiment que s’alci amb el premi a la millor tapa.

Amb la voluntat de posar en valor i donar a conèixer la riquesa gastronòmica de Masquefa, l’Ajuntament va posar en marxa fa tres anys un nou concurs que, sota el paraigües d’un producte tan universal i versàtil com la tapa, tenia per objectiu dinamitzar i valoritzar l’oferta de restauració masquefina d’una forma amena i creativa.

L’èxit aconseguit en les successives edicions d’aquest original certamen han portat l’Ajuntament a insistir en la seva aposta. En aquest sentit, avui dimarts arrenca la 3a edició del Fes Tapes, el concurs més suculent de la comarca que durant dues setmanes completes posa a l’abast dels paladars més exigents una àmplia i creativa oferta de tapes de primera qualitat.

Participar en el concurs Fes Tapes és molt senzill. Primer de tot, cal que t’adrecis a qualsevol dels bars-resturants participants, a les dependències municipals o a un forn de pa, on hi trobaràs exemplars impresos del llibret informatiu sobre el concurs. Un cop tinguis el fulletó, només cal que tastis una tapa en vuit bars o restaurants diferents d’entre els deu que formen part del concurs. Cada vegada que facis una tapa, el bar et segellarà la corresponent casella de la butlleta retallable que trobaràs al final del llibret informatiu. I un cop hagis completat vuit caselles, només caldrà que acabis d’emplenar la butlleta amb les teves dades i votis per la tapa que més t’hagi agradat. Tots els bars participants en el concurs disposaran d’urnes en què podràs dipositar la butlleta un cop completada, entrant així en el sorteig d’un sopar per a dues persones en el bar o establiment de la tapa guanyadora. La millor tapa serà la que obtingui el major nombre de vots d’entre les butlletes recollides.

El nom de la persona guanyadora del sopar per a dues persones es farà públic, juntament amb els resultats de la votació de la millor tapa, el  21 de juliol a la Plaça de l’Estació, just abans del gran concert de Festa Major amb l’orquestra Montgrins (2/4 d’11 del vespre).

Descarrega’t el fulletó informatiu clicant en el següent enllaç:

Fullet__informatiu___Fes_Tape.pdf