L’agrupació del PSC de Masquefa va organitzar el passat diumenge, 13 de desembre la Taula Informativa sobre el Càncer de Mama que reunir a més de 40 persones entre experts mèdics, terapeutes, testimonis i veïns.

L’agrupació del PSC de Masquefa ha organitzat, com cada any, una Taula Informativa sobre el Càncer de Mama que tenia com objectiu la conscienciació sobre la malaltia, donar a conèixer els últims avanços mèdics i explicar quines accions esportives es poden dur a terme per facilitar la recuperació dels pacients una vegada superada la malaltia.

Per la banda mèdica, Josep Ma. Abad, cap de la unitat mamària de l’Hospital d’Igualada va fer un repàs a la història del tractament del càncer de mama i posteriorment va explicar els últims avenços en recerca mèdica en la lluita contra la malaltia.

Posteriorment, Manuel Esquivel, terapeuta i propietari del Gimnàs Bonavista de Masquefa va exposar diferents exercicis esportius que faciliten la recuperació de la zona afectada pel càncer de mama.

Per tancar l’acte es va donar veu als testimonis que van estar presents durant l’acte. Dones afectades per la malaltia que van explicar el seu procés. Els testimonis van incidir en la necessitat d’optimisme per superar la malaltia i totes les fases fins a la recuperació.