La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ja està treballant en la segona edició del concurs Fes Tapes, que es farà del 6 al 19 de juliol amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta gastronòmica i de restauració de Masquefa i contribuir, així, a revitalitzar el sector.

Per això convida tots els bars i restaurants a apuntar-se a la iniciativa. Tots els interessats tenen fins al dia 23 de juny, inclòs, per confirmar la seva participació. Ho poden fer omplint la carta que se’ls ha enviat i enviant-la per correu electrònic a masvsl@diba.cat o bé per fax al número 93 772 58 68.

A l’igual que l’any passat, cada bar i restaurant participant haurà de preparar una tapa amb un preu màxim de 3 euros, que totes les persones que participin en el concurs podran tastar aquest any durant dues setmanes, del 6 al 19 de juliol. A final de juny els restauradors que s’adhereixin al concurs hauran de comunicar a l’Ajuntament el nom de la tapa i el preu final, i també preparar-la perquè se’n pugui fer la fotografia que il·lustrarà la butlleta que ompliran les persones que participin en el concurs.

El funcionament del concurs Fes Tapes serà molt senzill. Tothom que vulgui concursar-hi haurà de passar, durant aquelles dues setmanes, pels establiments participants i menjar la tapa que hagi creat cadascun d’ells. Cada vegada que hagin provat una tapa, l’establiment segellarà la casella corresponent de la butlleta retallable que figurarà en el díptic del concurs, el qual es trobarà en els bars i restaurants participants, en els forns i en diferents dependències municipals. Només en el cas que la persona tingui segellades totes les tapes de la targeta obligatòries, podrà omplir les seves dades i votar quina tapa li ha agradat més a la part del darrera de la targeta.

Tots els concursants que completin la butlleta entraran en un sorteig d’un sopar per a dues persones en el bar que obtingui la tapa guanyadora, segons les votacions dels concursants. Aquest sopar anirà a càrrec del bar o restaurant guanyador.

Per la seva banda, l’establiment que resulti guanyador serà obsequiat amb un trofeu i amb l’aparició en la revista municipal.

El dia 22 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Santa Magdalena, es farà públic quina és la tapa guanyadora i també se sortejarà el sopar per a dues persones, en un acte a la plaça de l’Estació que tindrà lloc després del fabulari.