Després de dos caps de setmana d’activitats, Can Quiseró tancarà aquest dissabte, 12 de juliol, la seva Festa Major amb la traca final.

Els actes començaran a les 8 de la tarda amb una actuació de pallassos. Una hora més tard, a les 9 del vespre, tindrà lloc el sopar popular, un dels autèntics plats forts de la Festa Major, ja que cada any reuneix una gran multitud de veïns. A més, a 2/4 d’11 de la nit es farà el ball de les nenes i joves de Can Quiseró. La Festa Major es tancarà amb una sessió disco que començarà a les 11 de la nit i que allargarà la gresca fins a la matinada. Totes les activitats es faran a la pista poliesportiva, al costat del local social de l’Associació de Propietaris de Can Quiseró, els organitzadors de la celebració.

La Festa Major de Can Quiseró –que fins al moment ha registrat una molt bona afluència de participants en tots els actes- es va estrenar ara fa dos caps de setmana, amb la disputa d’un doble torneig de futbol sala, en categoria alevina i infantil. A més, el cap de setmana passat va celebrar-se se el gruix d’activitats.

Dissabte al matí es va fer la festa de l’escuma, el brau mecànic i una mostra de manualitats, a més de jocs de cucanya. A la tarda van tenir lloc una gimcana infantil i les activitats esportives: la cursa popular i el partit de futbol sala que va protagonitzar dos equips formats per històrics i veterans de la urbanització.

L’endemà, diumenge, els esports van tornar a ser els protagonistes, amb el torneig de tennis taula, una competició de futbolí i una altra de billar. La jornada es va tancar amb el lliurament de premis.

L’Associació de Propietaris de Can Quiseró convida tothom a acompanyar-los en aquest darrer cap de setmana de festa grossa.