Ja està a punt el FotoFlash, el concurs de fotografia del Club Excursionista Anoia. Una nova edició del concurs on valdran absolutament totes les fotografies que es disparin durant la matinal que aquest any es realitzarà al municipi de Collbató, al Baix Llobregat. També la versió FotoFlashRETARD tornarà a fer volar la imaginació d’aquells que desitgin retocar alguna de les seves instantànies.

Aquest any, el club masquefí traslladarà el seu concurs a Collbató on es realitzarà també una visita cultural guiada. A diferència de les edicions anteriors, l’organització desvela l’indret però no la temàtica del concurs fins al dia abans.

Les inscripcions es podran fer per correu electrònic o directament a la seu del Club Excursionista Anoia fins al dia abans del concurs. Des d’allà es comunicarà la temàtica i el centre cultural a visitar. Durant l’acte, també es realitzarà una sessió tècnica informativa oferta per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i on els participants tindran l’oportunitat de realitzar totes les consultes que desitgin respecte a com realitzar una millor fotografia o sobre el funcionament de la seva càmera i on rebran els consells professionals de la mateixa entitat que serà jurat dels dos concursos.

Les bases ja es poden consultar aquí

Fitxa tècnica

Dia: Dissabte 12 de març
Hora: 18 h
Lloc: sala d’actes de la Biblioteca de Masquefa
Presentació del concurs i temàtica
Sessió tècnica, consultes i consells a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada

Dia: Diumenge 13 de març
Hora: 9 h
Lloc : Concentració al local del Club excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 – Masquefa) i trasllat a Collbató. Inici del concurs. Durant el transcurs del matí es realitzarà una visita guiada a un indret d’interès cultural. Recollida de fotografies.
Hora tornada a Masquefa: 14 h

Més informació i inscripcions

ceanoia@hotmail.com
Divendres de 19 a 21h al carrer Crehueta, 33 – Masquefa