Del 14 al 16 de maig s’organitzaran a Masquefa diferents actes culturals i estàtics amb reserva prèvia. Descarrega’t el programa d’activitats.

Masquefa poc a poc va recuperant el seu calendari cultural i festiu, i l’inici del mes de maig és sinònim de festa al municipi amb l’arribada d’una nova edició de la Festa Major Petita de Sant Isidre.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa agraeix a tots els veïns, en nom de l’Ajuntament, els esforços que heu estat fent des de l’inici de la pandèmia. La vostra implicació i responsabilitat ha estat, és i serà imprescindible per a mantenir viva l’activitat i la vida al poble i per a sortir d’aquesta pandèmia el més forts, cohesionats i preparats possibles. Moltes gràcies!”.

El programa d’activitats de la Festa Major Petita de Sant Isidre d’aquest 2021 es farà extensiu des del 14 al 16 de maig i inclourà de la mà de diferents entitats locals -a qui l’Ajuntament agraeix i posa en valor un any més la seva implicació- iniciatives per a tots els públics com lectures dramatitzades, espectacles de màgia i d’animació, un paintball, un campionat de tir al plat, els Balls del Seguici Festiu de Masquefa, concerts, eucaristies, el tradicional lliurament de les Faves d’Argent o petanca. Totes les propostes, dates, horaris i informació les podeu consultar en el programa d’activitats.

La celebració dels diferents actes estarà supeditada a l’evolució de la pandèmia i a les indicacions de les autoritats. L’assistència a totes les activitats serà gratuïta i requerirà de reserva prèvia d’entrades des del 7 al 13 de maig a través del web www.masquefa.cat/santisidre2021.

A més, els assistents hauran de complir en tot moment les mesures de seguretat i restriccions vigents:

  • Ús obligatori de la mascareta.
  • Mantenir la distància de seguretat.
  • El públic haurà d’estar assegut.
  • Recomanem assistir amb el temps suficient i evitar aglomeracions.
  • Demanem un compromís d’assistència a l’hora de fer les reserves.
  • No podran entrar persones amb símptomes de Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o que hagin estat en contacte directe amb un malalt durant els 10 dies anteriors a la realització de l’activitat.