El Club Excursionista Anoia tornarà a pujar el 22 de juny al cim del Canigó per recollir la flama, símbol de la cultura i la llengua catalanes, i portar-la l’endemà a Masquefa.

Els membres del CEA sortiran a les 12 del migdia en cotxes 4×4 i el tram final fins al cim el faran a peu. A la mitjanit del dia 22 participaran en l’acte de regeneració de la flama i l’endemà al matí començaran el viatge de retorn a Masquefa.

Arribada de la flama
Està previst que arribin a la plaça de l’Estació de la Vila a les 7 de la tarda i que facin l’entrada de la flama acompanyats de la Penya Ciclista de Masquefa. Després de la lectura del Manifest per la Llengua, es repartirà la flama entre les urbanitzacions que facin fogueres.

Una hora abans de l’arribada de la flama del Canigó, a les 6 de la tarda, l’actuació del grup musical local Vod-Ska amenitzarà l’espera dels vilatans i vilatanes que es reuneixin a la Plaça de l’Estació.

Revetlla i festa d’aniversari a La Petanca
També el Club Petanca de Masquefa celebrarà la revetlla de Sant Joan el dimecres 23 de juny a les instal•lacions de l’entitat. La festa, oberta als socis i sòcies, coincideix amb la celebració de l’aniversari de l’entitat.

‘Revetlles amb prevenció’
Coincidint amb la Festa de Sant Joan la Generalitat de Catalunya ha tornat a posar en marxa la campanya “Revetlles amb prevenció” per minimitzar els riscos que comporta l’ús de material pirotècnic tant per a les persones com per al medi natural.

(més informació)