Masquefa ja ho té tot a punt per a gaudir de la festa major, que se celebrarà del divendres 18 de juliol al dimarts 22. Els organitzadors, l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural, han preparat, amb el patrocini de l’Ajuntament, un extens programa festiu amb activitats per a tots els gustots i totes les edats. (Consulteu el programa).
 
La programació inclou els actes tradicionals que tants bons resultats han donat en anys anteriors, així com activitats especialment adreçades als infants i als joves, i també actes esportius.
 
Gran Teatre i 30 anys de la Coral l’Alzinar
D’entre els actes programats destaca el Gran Teatre de Festa Major de diumenge a la nit, amb l’obra “Cómica Vida”. La representació està obtenint un extraordinari èxit de pública i crítica. Es tracta d’un espectacle de petit format, escrit per Joan Lluís Bozzo i dirigit per Pep Cruz, que ha omplert els teatres catalans abans d’iniciar, aquest estiu, una gira per Espanya.
Amb un repartiment de luxe (el mateix Pep Cruz, Jordi Coromina i Noël Olivé), l’obra explica la trobada de dos actors i una actriu que intenten posar en escena una versió una mica demencial de “Fedra”.
Especialment destacada serà també la celebració del trentè aniversari de la Coral L’Alzinar, que el dilluns oferirà un concert de festa major dirigida pel mestre Mata i acompanyada de l’Orquestra Montgrins, que un any més serà a Masquefa per gaudir de la festa major.