Després de l’èxit de les darreres iniciatives, l’Ajuntament de Masquefa i els centres educatius del municipi s’han sumat a una nova companya solidària de recollida de taps de plàstic i fan una crida a la generositat dels masquefins perquè hi participin.

En aquesta ocasió els taps que es recullin serviran per obtenir fons per ajudar la Ivet, una nena de 9 anys de Santa Margarida de Montbui que, de ben petita, va patir una malaltia anomenada Sèpsis, fet que li ha provocat una malformació en les extremitats superiors i inferiors. La Ivet, que porta pròtesis a les cames, necessita un tractament molt costós per poder caminar molt millor.

Punts de recollida
A Masquefa es poden portar els taps de plàstic en els punts permanentment habilitats a l’Ajuntament (C/ Major, 93) i al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60), així com als que hi ha a les escoles. Els taps es vendran a una empresa especialitzada que els fon perquè siguin reutilitzats.

Aquest cap de setmana passat la Penya Blanc-i-Blava de Montbui ‘Javi López’ ja va organitzar un festival solidari per a recollir fons per a la Ivet, amb un partit de futbol benèfic i diverses actuacions solidàries.