Can Quiseró viurà aquest dissabte, 13 de juliol, els darrers actes de la seva Festa Major, en el que serà el tercer cap de setmana consecutiu de celebració.

Per a aquest dissabte, l’Associació de Propietaris de Can Quiseró ha preparat una exhibició de ball de les nenes de la urbanització, a les 6 de la tarda, i una actuació de pallassos i un taller de maquillatge a les 7. A més, a 2/4 de 10 del vespre arribarà el plat fort de la festa: el sopar popular i la posterior disco mòbil, les activitats que cada any concentren una major participació.

La Festa Major de Can Quiseró va donar el tret de sortida el 29 i 30 de juny, amb la disputa d’un triangular infantil de futbol sala. Va sortir-ne campió l’Alzinar, amb el Can Parellada en segon lloc i el Can Quiseró en tercera posició. També es va fer un campionat cadet, en què el triomf va ser per al conjunt local, mentre que el Maset va ser sots-campió, el Can Canals de Piera va quedar tercer i el Masquefa quart.

El segon cap de setmana de festa va estar especialment dedicat al públic infantil, amb inflables aquàtics i jocs de cucanya. També es va celebrar la cursa popular, en què una cinquantena de persones van passar una bona estona fent una mica d’esport.