Els jugadors del Futbol Sala Synaudy Espardenya de Masquefa Jordi Torra, Rafa García i Juanjo Pomares disputaran amb la selecció catalana el Campionat d’Europa de Seleccions Nacionals de Futsal, que tindrà lloc a Bèlgica del 20 al 24 de març.

Els masquefins Torra i García ja van jugar la fase classificatòria a Polònia el novembre passat. En aquesta ocasió ha entrat també en la convocatòria del seleccionador Juan Antonio Fernández el jugador Juanjo Pomares, que substitueix el futbolista del Futsal Llívia Andreu Falomí, baixa d’última hora.

La convocatòria de Torra, García i Pomares, els tres primers jugadors internacionals del club de Masquefa en competicions oficials, representa un important reconeixement a la trajectòria del Futbol Sala Synaudy Espardenya per part de la Federació Catalana de Futbol Sala. Els masquefins esperen millorar el bon paper que ja van fer en la fase classificatòria de Polònia i convertir-se en peces clau del combinat que entrena Juan Antonio Fernández.

El combinat català va fer diumenge una sessió d’entrenament al pavelló poliesportiu de Masquefa per preparar l’Europeu. Avui dimecres partirà cap a Brussel·les per a disputar el campionat.

Tot i que la selecció catalana no va aconseguir classificar-se en el Pre-Europeu disputat a Polònia (va empatar a punts amb la campiona Bielorússia, però va ser segona pel goal-average), finalment la UEFS ha decidit convidar els catalans per ocupar la plaça d’Israel, que no viatja a Bèlgica pel conflicte polític que afecta al país.

La selecció catalana de futbol sala ha quedat enquadrada en el grup B del Campionat d’Europa, juntament amb la amfitriona Bèlgica, contra la qual jugarà el 20 de març, Bielorússia (21 de març) i França (22 de març). El grup B l’integren les seleccions de Rússia, Txèquia, Noruega i Ucraïna.