En plena era 2.0, les xarxes socials han esdevingut avui també un important canal a tenir en compte a l’hora de buscar feina. Conscient del protagonisme creixent que aquestes eines tenen en el procés de recerca activa de llocs de treball, l’Ajuntament ha programat per a aquest primer trimestre del 2014 tres tallers gratuïts que ensenyaran a utilitzar les xarxes socials per aconseguir feina i crear les nostres pròpies xarxes professionals de contactes.

El cicle s’estrenarà el 30 de gener amb un primer taller sobre Facebook, en què es proporcionaran consells i estratègies per dur a terme la recerca de feina. S’hi ensenyarà a utilitzar aquesta xarxa social per assabentar-se d’ofertes laborals, fer un seguiment d’empreses i seleccionar la informació que fem pública en el nostre perfil. També s’hi podran conèixer pàgines i recursos interessants que podem trobar a Facebook relacionats amb oportunitats formatives i laborals, i es donaran consells de tipus pràctic per a gestionar els contactes professionals.

Les sessions es reprendran el 20 de febrer amb un taller de Twitter, i finalitzaran el 3 d’abril amb un últim monogràfic sobre Linked-in.

Les persones interessades poden apuntar-se a qualsevol de les tres sessions o a totes tres. Les inscripcions per al primer taller de Facebook ja estan obertes i es poden formalitzar, fins al 29 de gener, presencialment al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) o de manera on line a www.ctc.masquefa.net/formacio.