Enguany les imatges han d’estar relacionades amb les botigues, els comerços i els serveis de la vila. I s’han de publicar a Instagram amb l’etiqueta #fotomasquefa20

Amb l’objectiu d’aconseguir un recull de boniques fotografies per il·lustrar el calendari 2021, que editarà l’Ajuntament amb la col·laboració de Masquefa Comerç, el consistori ha presentat la cinquena edició del concurs de fotografia a la xarxa social Instagram. Enguany, la temàtica escollida pel certamen ha estat els colors dels comerços del municipi.

Abans de presentar una imatge al concurs, cal que compleixi un seguit de requisits: la fotografia ha d’estar relacionada amb les botigues, els comerços i els serveis de la vila, no poden sortir persones que puguin ser reconegudes si no es presenta un document amb el consentiment de les persones fotografiades i s’ha de penjar a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #fotomasquefa20. Així mateix, cal que les fotografies s’hagin fet durant el 2020 i no hagin estat premiades anteriorment.

De totes les imatges rebudes, se’n seleccionaran tres: un primer premi de 100 euros, un segon premi de 75 euros i un tercer premi de 50 euros. A més, s’escolliran prop de 50 fotografies finalistes que formaran part d’una exposició durant les festes de Nadal i Reis a la Biblioteca de Masquefa. També, entre les presentades, se seleccionaran 13 imatges pel calendari 2021.

Hi pot participar qualsevol persona amb perfil públic a Instagram i pot pujar tantes imatges com vulgui dins de les dates establertes. El termini per a participar-hi comença demà, 1 d’octubre, i finalitzarà el 30 d’octubre. Durant el novembre es contactarà amb les persones guanyadores i, posteriorment, es publicaran els premis al web municipal i a les xarxes socials.

Pots consultar les bases aquí.