Aquesta setmana han arrancat les obres de la primera fase de la piscina coberta. L’actuació s’ha iniciat amb els moviments de terres, que es preveu que s’allargaran aproximadament quinze dies.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament vol resoldre una assignatura pendent que el municipi arrossega des de fa molt temps: poder disposar d’una piscina que doni servei tant a l’estiu com a l’hivern, evitant així que els masquefins hagin de marxar a d’altres localitats.

L’objectiu és acabar construint, en diferents fases, un complex esportiu que disposarà d’una piscina per a adults, una altra piscina per a infants, i una zona d’spa. El complex es fa a l’antic camp de futbol, al costat de les pistes de pàdel.

Es preveu que la primera fase, la piscina en format d’estiu, estarà enllestirà aquest mes de juny. Aquesta primera fase compta, en el pressupost municipal d’aquest 2015, amb una partida de 435.000 euros. Després, en una segona fase, es procedirà a fer el cobriment de la instal·lació amb una coberta retràctil.

Igual que en la remodelació de la Plaça Josep Maria Vila, en les obres complementàries d’aquesta primera fase de la piscina coberta també hi treballaran algunes de les 17 persones en atur que l’Ajuntament contractarà temporalment, entre gener i febrer, amb un pla d’ocupació subvencionat per la Diputació. Aquest dimarts ja van començar a treballar les primeres 9 persones contractades.