A partir d’aquest divendres, 3 de setembre, els masquefins i masquefines podrem fer l’examen per a obtenir la nova acreditació acTIC de la Generalitat al Centre Tecnològic Comunitari.

Cada divendres al matí el centre tecnològic ofereix 8 places perquè les persones interessades puguin fer-hi l’examen d’acTIC, l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació que dóna a conèixer a empreses i administracions el nivell de coneixements d’una persona en l’ús de les TIC.

D’aquesta manera els vilatans i vilatans podrem fer la prova a Masquefa, sense necessitat d’haver-nos de desplaçar a cap altra localitat, ja que el CTC ha estat autoritzat per la Generalitat com a centre col•laborador.

A més, el Centre Tecnològic Comunitari posa l’espai de lliure navegació Masquef@ula a totes aquelles persones que preparin l’examen d’acTIC i també l’aula oberta, amb la presència d’un professor al qual podran consultar dubtes.

El CTC disposa de material tecnològic adaptat i, per tant, és un espai ideal on les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial poden preparar-se i fer l’examen per a obtenir l’acreditació acTIC. Aquest fet ha esta clau perquè el CTC hagi estat autoritzat com a centre col•laborador.