El programa de TV3 "Caçadors de Bolets" torna aquesta tardor en la seva cinquena temporada. Aquest any la sèrie de divulgació sobre la micologia i el món boletaire vol incorporar una nova secció de previsió micològica, per a la qual busca col·laboradors en els diversos municipis catalans. L’assessor científic del programa, el micòleg Enric Gràcia, informarà cada setmana de com avança la temporada, i de quins bolets es poden trobar i en quines zones.

Per donar aquesta informació es basarà en dades trameses per col·laboradors i coneixedors dels bolets  de tot Catalunya. La televisió catalana vol formar una xarxa d’informadors que puguin accedir al correu electrònic i facilitin dades un cop a la setmana sobre els bolets que hi ha en les seves zones . De fet, només els cal saber d’un determinat lloc del municipi, un determinat punt del bosc que l’informador visiti, si aquella setmana hi ha determinades espècies conegudes de bolets (rovelló, rossinyol, etc.). La televisió no indicarà cap municipi, ni bosc ni zona de captura, sinó només els punts on poden haver bolets.

Les persones interessades poden escriure a enricgracia@enricgracia.cat i a egracia.c@tv3.cat (millor alhora). El programa s’inicia aquest 22 de setembre.