Fins al dimecres 5 de desembre es poden fer les darreres inscripcions a la xerrada ‘Tècniques per a una comunicació efectiva’ que organitza l’Ajuntament de Masquefa per a titulars i treballadors de comerços, empreses i persones emprenedores.

Les inscripcions a aquesta sessió formativa -que tindrà lloc el dimecres 12 de desembre, de les 15h a les 16.50h, al Centre Tecnològic Comunitari- es poden formalitzar presencialment al mateix CTC (avinguda Catalunya, 62) o de manera online a la pàgina web municipal www.masquefa.cat.

A càrrec de Míriam Riera, de l’empresa Efectiva Comunicació, la xerrada tractarà els continguts següents:

-Què és la comunicació. Per a què serveix. Què en traiem.
-Tipus de comunicació.
-Principals elements de la comunicació: els emissors o portaveus, els públics, els canals i les eines, els missatges, l’entorn.
-La gestió de la comunicació.

La xerrada ‘Tècniques per a una comunicació efectiva’ s’emmarca en el cicle formatiu que l’Ajuntament de Masquefa està duent a terme al llarg de tot l’any per a proporcionar als comerciants, les empreses i les persones emprenedores noves eines per a formar-se i reciclar-se i, d’aquesta manera, disposar de més recursos per a plantar cara a l’actual context de dificultats econòmiques.

Aquest cicle consta d’una acció formativa cada mes en què es tracten diversos temes d’interès per a aquest col·lectiu. Les sessions són gratuïtes per als participants.