Encara queden algunes places vacants als dos cursos de Tecnologies de la Informació i la Comunicació que aquest mateix mes de gener començaran al Centre Tecnològic Comunitari (CTC): el curs d’ofimàtica ‘Donat’ una oportunitat’ i el curs ‘Power Point i Internet’.

El curs d’ofimàtica comença aquest 9 de gener –tot i que encara s’hi poden fer inscripcions- i finalitzarà el 31 d’abril. Les classes són presencials i es fan els dilluns, dimarts i dijous, de les 10 a 2/4 d’11 del matí.

El curs de Power Point i Internet s’iniciarà el 14 de gener i s’allargarà fins al 3 de juny. Les sessions, també presencials, tindran lloc els dimecres i divendres, en el mateix horari: de les 10 a 2/4 d’11 del matí.

Les inscripcions es poden fer presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 62) o bé on line a www.masquefa.cat/formacio.

Per a més informació podeu trucar al 93 772 58 23.

Vols obtenir el certificat oficial de Microsoft Office?
A més d’aquesta formació en TIC, el Centre Tecnològic Comunitari també ofereix la possibilitat de fer, de manera totalment gratuïta, la prova per a obtenir el certificat oficial de Microsoft Office 2010, el qual acredita les competències digitals que es tenen en l’ús dels programes Word, Excel i Power Point, una formació cada vegada més demanada per les empreses.

Aquest examen, que habitualment té un cost de 150 euros, està totalment subvencionat per als masquefins que el fan al CTC gràcies a l’adhesió de l’Ajuntament al programa Beca.MOS. Els alumnes poden examinar-se d’un dels tres programes (Word, Excel o Power Point) o de tots tres.

Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol ajudar els masquefins a ampliar el seu currículum i augmentar les seves opcions de trobar feina mitjançant l’obtenció d’aquest reconegut certificat oficial.