El dilluns 14 de març acaba el termini per a presentar treballs al Concurs de fotografia ‘Com ens veiem les dones?’, organitzat per l’entitat Dones amb Empenta. Les fotografies s’han de lliurar a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

El concurs es dedica aquest any a un tema molt especial: ‘Nosaltres i L’herència femenina’.

(consulteu les bases)

La temàtica ha estat escollida per primera vegada mitjançant un procés participatiu, en un fòrum de propostes obert al facebook de Dones amb Empenta. A més, es tracta d’un tema molt apropiat per a reflexionar sobre tot allò que ens han tramès les nostres mares, àvies i altres dones al llarg del temps, entenent que en bona part som el que som gràcies a elles, a la seva lluita, expectatives, desitjos, coneixements i/o experiència. La proposta de Dones amb Empenta és que hi pensem, ho identifiquem i agafem la càmera fotogràfica per a explicar-ho.

El concurs s’adreça a totes les dones, sense distinció d’ edat ni de procedència. L’objectiu és fomentar la participació de totes en una activitat ludicocultural que permeti expressar-se sobre el tema proposat a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 19 de març, dins del programa d’activitats de la comarca per commemorar el 8 de març, dia de la Dona. Serà a les 19.00h, a l’Ajuntament de Santa margarida de Montbui, on també s’inaugurarà l’exposició de les concursants.

Per a més informació sobre la convocatòria, podeu trucar al telèfon de Dones amb Empenta (93 804 54 82) o escriure al correu electrònic a.donesambempenta@gmail.com