L’Ajuntament de Masquefa ha organitzat per a dilluns, 28 d’octubre, la xerrada ‘La importància de crear i gestionar la imatge corporativa en les empreses”, una acció formativa totalment subvencionada –gratuïta per als assistents- que s’adreça a persones emprenedores i també a titulars i treballadors d’empreses i comerços.

Impartida per Abel Cifuentes, de l’assessoria d’imatge integral ACO, la sessió tindrà lloc al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 62) de 2/4 de 2 a 3/4 de 3 de la tarda. Encara hi queden algunes places vacants per a les persones que s’hi vulguin apuntar. Les inscripcions es poden fer presencialment al mateix CTC o bé de manera online a www.masquefa.cat.

La xerrada –programada en un horari flexible perquè els participants puguin combinar aquesta formació amb el seu horari laboral- girarà entorn a la importància que té la imatge corporativa perquè les empreses i petits negocis puguin transmetre qui són, què fan i com ho fan. S’hi proporcionaran eines per ajudar a millorar la imatge que es projecta als clients.

Aquesta sessió compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’ACO, i s’emmarca en el pla formatiu gratuït que des de l’any passat impulsa l’Ajuntament i que inclou una xerrada o taller mensual per als emprenedors, les empreses i els comerços. L’objectiu és donar-los recursos perquè puguin ser més competitius

.