Encara queden algunes places disponibles a dos tallers organitzats per l’Ajuntament de Masquefa, des de l’Espai Emprèn, i adreçats a comerços, empresaris i persones emprenedors per ajudar-los a formar-se i ser més competitius.

D’una banda, fins a aquest dijous, 5 de març, es poden fer les inscripcions al taller ‘Planificar amb MindMaps’, una sessió formativa on els assistents podran introduir-se en aquesta eina i adquirir els coneixements bàsics per fer una radiografia de la situació actual en què es troba el propi projecte empresarial i de cap a on ha d’anar l’emprenedor per assolir l’èxit. El taller es farà divendres, 6 de març, de les 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia, al CTC (avinguda Catalunya, 60).

D’altra banda, fins divendres, 6 de març, estan obertes les inscripcions al taller ‘Deures que tenen l’empresa i l’autònom en contractació segons la Llei de Protecció de Dades’. Es tractarà d’una sessió informativa en què es concretaran les diferents obligacions que tenen empreses i autònoms en la contractació de personal, d’acord amb la llei LOPD 15/1999. El taller es farà el dilluns 9 de març, també de les 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia, al CTC.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer presencialment al mateix CTC, de dilluns a dijous, de 10 del matí a 1 del migdia, i de 2/4 de 5 a les 8 de la tarda, i els divendres de 10 a 1 i de 2/4 de 5 a les 7. També per telèfon al 93 772 78 28 o de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.