Fins aquest dijous, 14 de novembre, encara es poden comprar anticipadament les entrades per assistir a l’espectacle ‘Con todos mis respetos’, de Reugenio, que es representarà diumenge que ve, 17 de novembre, a Masquefa. Els tiquets es poden comprar, al preu de 10 euros, a l’Ajuntament i als establiments l’Estanc, Llibreria Moral i 7 Dies. A més, també es podran adquirir a taquilla el mateix dia de l’espectacle per 12 euros.

Reugenio, sens dubte el millor de tots els qui han interpretat el genial humorista Eugenio des que ens van deixar fa onze anys, es podrà veure a partir de les 6 de la tarda a la Sala Polivalent, que obrirà portes al públic mitja hora abans.

Produït per ‘Saben aquel que diu … Produccions’ –companyia impulsada per Gerard Jofra, fill d’Eugenio- l’espectacle ‘Con todos mis respetos’ recupera tota l’essència de l’artista que tant ens va fer riure sobre els escenaris, recollint el testimoni d’Eugenio tal com va ser, i fent que el seu humor es mantingui entre nosaltres, tan per als que no el van poder veure en viu, com per a les generacions que se’l van perdre, i per als que el van gaudir i volen continuar fent-ho.