Aquest divendres, 22 de febrer, acaba el termini perquè les entitats, les empreses i els comerços que ho desitgin facin arribar els formularis de participació o col·laboració per a la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa, que aquest any celebra la cinquena edició.

D’altra banda, les persones que vulguin aportar les seves idees per a la fira poden adreçar-se a les regidories d’Educació o Joventut (a l’Àrea de Serveis Personals, al C/Crehueta, 33). També poden trucar al telèfon 93 772 68 93 o enviar un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net.

Organitzada conjuntament per les AMPAs dels centres educatius de Masquefa i les regidores d’Educació i de Joventut, la Fira de la Infància i la Joventut tindrà lloc el 7 de juny vinent. La iniciativa persegueix un doble objectiu. D’una banda, fer gaudir els infants i joves d’un dia d’activitats relacionades amb l’educació i el lleure i, al mateix temps, donar a conèixer el ventall d’institucions i entitats que organitzen aquestes activitats a la vila. D’altra banda, la fira també ofereix un espai de trobada, col·laboració i cohesió entre el teixit associatiu local.