Encara no has anat als bars i restaurants a tastar les tapes ? Doncs afanya’t, perquè aquest diumenge, 19 de juliol, s’acaba el segon concurs Fes Tapes de Masquefa. Un total de sis restauradors han ideat diferents tapes que, de ben segur, faran que et llepis els dits. Si completes la ruta i les tastes totes, podràs votar la millor tapa i entrar en el sorteig d’un sopar per a dues persones en l’establiment que, segons les votacions populars, hagi creat la tapa guanyadora.

El funcionament del concurs és molt senzill. En els sis bars i restaurants participants, i també en els forns de pa i en les dependències municipals, trobaràs una butlleta de participació que has d’omplir. Cada vegada que facis una tapa en un dels establiments participants et segellaran la corresponent casella de la butlleta. Cal que les tastis totes, encara que, si n’hi ha una que no t’agrada, pots repetir una tapa i utilitzar-la com a comodí.

Només en el cas que tinguis segellades les sis caselles de la butlleta podràs votar i participar en el concurs. Per fer-ho, escriu les teves dades personals en la butlleta, indica-hi quina és per a tu la millor tapa, i diposita la butlleta en alguna de les urnes que trobaràs en els bars i restaurants participants.

El dia 22 de juliol, després del fabulari de la Festa Major, a la plaça de l’Estació, a 2/4 d’1 del migdia, es farà públic el guanyador del sorteig, que gaudirà del sopar per a dues persones. També es donarà a conèixer la tapa guanyadora. L’establiment que l’hagi elaborat serà obsequiat amb un trofeu i amb la publicació a la revista municipal Masquefa Batega.

Els sis bars i restaurants que participen en el Fes Tapes 2015 són:

● Restaurant Can Cristóbal (Avinguda de la Línia, 22-24)

● Cafeteria CTC (Avinguda Catalunya, 58)

● Bar L’Aroma (Avinguda de la Línia, 21, local 2)

● Bar La Bota del Racó (C/ Serralet, 39)

● Frankfurt Cafeteria Xarlot (Avinguda de la Línia, 11)

● Nou Racó de la Queixalada (Carretera de Martorell a Capellades, km 17)

El concurs Fes Tapes l’organitza el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb la col·laboració d’aquests sis restauradors, per tal de donar a conèixer la gastronomia local.