Aquest divendres, 31 d’octubre, finalitza el termini per presentar propostes al procés de participació vilatana que l’Ajuntament de Masquefa ha endegat per remodelar la Plaça Josep Mª Vila –coneguda popularment com la Plaça de l’Estació-, amb el lema ‘Remodelem junts la plaça’. Per participar-hi cal recollir, omplir i lliurar el full de consulta en els punts habilitats a l’Ajuntament, el Casal d’Avis, el Casal de Joves, la Biblioteca i Ràdio Masquefa. També us el podeu descarregar en l’enllaç que trobareu més avall.

Un cop es tanqui el termini per fer aportacions sobre com remodelar la plaça i quines activitats s’hi haurien de poder fer, es posarà en marxa la segona fase del procés, en què s’acordarà amb les entitats, col•lectius i totes les persones interessades quines són les millors opcions.

Per això, el 20 de novembre vinent, a 2/4 de 8 de la tarda, tindrà lloc una trobada participativa entre entitats, col·lectius i vilatans a la Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60).

Posteriorment s’elaboraran tècnicament dues o tres propostes per fer una votació popular entre elles, i finalment es divulgarà el disseny escollit i els terminis d’execució.

Enguany ja s’ha realitzat una primera fase de remodelació d’aquesta plaça per poder-la estrenar per la Festa Major. Ara l’Ajuntament duu a terme aquest procés participatiu vinculant per tal de completar una segona fase de remodelació, i ho vol fer amb les millors idees de tothom. L’objectiu és actualitzar la plaça des del punt de vista urbanístic per tal que sigui un espai on tothom s’hi trobi a gust i reconegut, especialment totes les entitats i grups que representen la diversitat cultural de Masquefa.

(Descarregueu-vos el díptic informatiu)

(Descarregueu-vos el full_de_consulta)

Calendari

Del 20 al 31 d’octubre: recollir, omplir i lliurar el full de consulta en els punts habilitats a l’Ajuntament, el Casal d’Avis, el Casal de Joves, la Biblioteca i Ràdio Masquefa.

Dia 20 de novembre, a les 19.30h, a la Sala d’Actes del CTC: trobada participativa entre entitats, col·lectius i vilatans per debatre les propostes

Dia 4 de desembre, a les 19.30h, al Casal d’Avis: trobada i votació popular entre les dues o tres propostes realitzables i assumibles.