Masquefa tornarà a adherir-se a la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant. El dimecres 20 de novembre tots els nens i nenes, acompanyats dels seus familiars, podran gaudir d’una festa al Recinte Rogelio Rojo.

La celebració començarà a 3/4 de 5 de la tarda amb un berenar al pati, i després, a les 5, es representarà el contacontes musicat ‘Contes del món’ a la Sala Polivalent. En acabar l’espectacle, a les 6 de la tarda, tindrà lloc el lliurament del premi del primer Concurs de Fotografia Drets de l’Infant a la xarxa Instagram, la gran novetat del programa del 20N d’aquest any. El concurs l’organitzen la Comissió Jove U18, el Casal de Joves, la Regidoria d’Educació i la Biblioteca Municipal.

Bases del concurs de fotografia
Les fotografies que es presentin al concurs hauran d’estar relacionades amb el Dia Universal dels Drets dels Infants. S’estableix una única categoria. El termini de presentació dels treballs ja està obert i finalitzarà aquest divendres, 15 de novembre.

Per participar en el concurs s’ha de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. Els participants hauran de posar títol a la fotografia i etiquetar-la amb el hashtag #DretsInfantsMskf. Hauran de publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari.

Les fotografies no poden contenir ni fer referència a marques de tercers. No poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori i han de respectar els drets d’imatge de les persones que hi apareguin

Hi haurà un/a únic/a guanyador/a. La persona guanyadora es compromet a donar autorització a l’organització per publicar la fotografia als diferents mitjans de comunicació i informació municipals. La Comissió Jove U18 serà l’encarregada de decidir la fotografia guanyadora.

A més, totes les fotografies presentades a concurs estaran exposades a partir del 19 de novembre a la Biblioteca.

Un aliment, una entrada
D’altra banda, la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant també se solidaritzarà aquest any amb les famílies que passen per més dificultats. Per això la festa del 20N és gratuïta però els participants abonaran una entrada simbòlica: hauran de portar un aliment pensat especialment per als infants. Així, s’hi podran dur galetes, llet, sucs, cereals, xocolata en pols, crema de xocolata i altres aliments preferits pels nens i nenes.