Una sessió especial de l’Hora del Conte posarà avui, dimecres, el punt final a l’agenda d’activitats organitzada a Masquefa per celebrar la festivitat de Sant Jordi. L’actriu Maria Coll representarà a la Biblioteca el contacontes ‘Sant Jordi i el drac’, a partir de les 6 de la tarda. Es tracta d’una activitat interactiva que s’adreça a infants entre 2 i 6 anys i als seus familiars.

També a la Biblioteca es pot visitar encara una original exposició. Titulada ‘Al voltant dels llibres: com són?, curiositat i els millors llocs per llegir-los’, la mostra romandrà oberta fins al 30 d’abril.

El bon temps anima la Diada
Ahir, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, els carrers de la vila van tornar a omplir-se de parades de llibreries, floristeries i també entitats. Sota un sol que animava a sortir, els masquefins van passejar pel carrer principal i l’avinguda Catalunya per comprar tot tipus de roses i adquirir llibres, especialment les darreres novetats editorials i els ‘best sellers’.

A més, van poder comprar els productes que oferien les associacions. L’emissora municipal Ràdio Masquefa (96.1 FM) s’hi va sumar i va sortir al carrer amb la seva unitat mòbil per emetre una programació especial al llarg de tota la jornada.

També a La Beguda s’hi van instal·lar parades de llibres i roses.

Com ja és habitual, Masquefa ha tornat a viure aquest any una àmplia agenda d’activitats amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Dissabte passat l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural va organitzar l’espectacle infantil ‘La llegenda de Sant Jordi’, a càrrec de la companyia La Roda Produccions. La representació teatral va reunir a la plaça de l’Estació un centenar de persones, entre infants i acompanyants, que en van gaudir i hi van participar activament.

El programa especial de Sant Jordi, que ja s’havia estrenat el 3 d’abril a la Biblioteca amb l’exposició ‘Al voltant dels llibres: com són?, curiositats i els millors llocs per llegir-los’, va continuar el 12 d’abril amb la presentació del llibre ‘Orsai, biografia d’un felí, de Jordi de Manuel. L’autor, acompanyat de l’editor i del col·laborador Marc Guarro, va explicar al públic que es va reunir a la sala d’actes les singularitats d’aquest recull de narracions situat en un món del futbol ple de clarobscurs i on els seus personatges protagonitzen accions francament sorprenents i que no pertanyen ben bé a l’univers futbolístic.