Una quinzena de comerciants ha participat, les darreres setmanes, en el curs que ha organitzat l’Ajuntament de Masquefa sobre l’aplicació de tècniques de màrqueting que influeixen directament en les vendes i que destaquen pel seu pressupost reduït. S’ha tractat d’un monogràfic de cinc sessions de durada, les quals s’han impartit els dilluns, del 28 d’abril al 26 de maig.

Les sessions han anat a càrrec d’experts de l’empresa Daleph, que han donat a conèixer als assistents els factors clau que influeixen d’una manera directa en les vendes i els han proporcionat diverses eines per analitzar la situació concreta tant de la seva empresa, com del mercat i del seu producte o servei, ajudant-los a establir una estratègia de màrqueting que proporcioni resultats.

Els participants han coincidit a fer una valoració molt positiva d’aquesta formació, que ha contribuït a ampliar els seus horitzons a l’hora d’innovar en la manera de vendre els seus productes o serveis.

Aquesta acció forma part del pla formatiu gratuït que promou l’Ajuntament per ajudar els comerciants, les empreses i els emprenedors a reciclar-se i ser més competitius, que inclou una xerrada o taller cada mes.