L’Ajuntament de Masquefa i la Diputació de Barcelona han organitzat per al dijous 19 d’abril un curs gratuït sobre informació bàsica al consumidor. La sessió, que tindrà lloc al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) a les 3 de la tarda, s’adreça a titulars i/o treballadors de comerços i empreses, i també a persones emprenedores. Durant la sessió es donaran a conèixer els requisits mínims dels establiments comercials respecte a les seves relacions amb els consumidors i usuaris.

Inscripcions
Les inscripcions al curs es poden fer fins al 13 d’abril presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 60) o on line a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a l’apartat ‘Propers cursos: inscripcions on line’. Per a més informació podeu trucar al 93 772 78 28.

El curs d’informació bàsica al consumidor compta amb la col·laboració del programa ‘Inicia: per a la creació d’empreses’, el Departament de Treball de la Generalitat i el Fons Social Europeu.
Aquesta serà la primera acció d’un pla de formació gratuïta que l’Ajuntament de Masquefa organitzarà durant els mesos vinents.

Mitjançant aquestes sessions, que es duen a terme per primera vegada, l’Ajuntament vol ajudar els comerços, les empreses i les persones emprenedores a formar-se, proporcionant-los recursos i eines que els siguin d’utilitat en el dia a dia de la seva activitat empresarial, especialment en l’actual context de crisi.