Una paellada popular en què van llepar-se els dits fins a 550 persones va posar el punt final a una intensa Setmana de la Gent Gran que, una vegada més, va tornar a destacar per l’elevada participació en la gran majoria d’activitats. De l’1 al 5 de setembre la gent gran de Masquefa va gaudir d’una programació que va combinar les activitats lúdiques amb d’altres de formatives.

Al llarg d’aquests cinc intensos dies els masquefins i masquefines van gaudir d’un ball amb el grup Aguamarina i un berenar a base de coca i cava, de la projecció de la pel•lícula “El diario de Noa”, o de les tunes de la formació Nova Unió, que aquest any posava accent espanyol a un espectacle que es dedica cada edició a la cultura d’un país diferent.

Els masquefins i masquefines també van participar en activitats formatives com ara una visita guiada al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), únic a tot l’estat, o la xerrada “Déu meu, quin estrés!”, a càrrec d’AFOPA.

La bona acollida i la gran participació en les activitats es va fer especialment palesa el darrer dia de la Setmana, amb una arrossada que va tornar a ser multitudinària. El més de mig miler d’assistents va poder degustar l’arròs fet, un any més, pels incombustibles voluntaris dels Amics de la Paella.

L’Ajuntament els agraeix la seva col•laboració i la de la secció infantil de la Colla de Ball de Bastons de Masquefa, que van servir l’arròs. També agraeix a l’Associació de Dones de Masquefa l’elaboració de les teules artesanes que es van regalar en l’emotiu homenatge a l’avi i l’àvia més grans (Antonio Martínez, nascut el 1915, i Enedina Vila, del 1911), i el matrimoni de més edat (format pel mateix Antonio Martínez i María Quesada, nascuda el 1920).