El Centre Tecnològic Comunitari va acollir el 9 i 10 d’abril una doble sessió de ‘coaching’ adreçada a les persones que busquen feina i especialment a aquelles que comencen a sentir-se desmotivades davant les dificultats per trobar-ne.

Titulat ‘Jo busco feina’, el curs va resultar un èxit de participació, fins al punt que ja hi ha llista d’espera per a una possible segona edició. La formació va pivotar sobre un doble eix. D’una banda, va ajudar els participants a enfocar el procés de recerca de feina, amb alguns consells molt pràctics i útils per identificar els punts forts de cadascun d’ells i per reconèixer les seves oportunitats, així com per dissenyar un pla d’acció personal.

D’altra banda, es va abordar també el desànim que en ocasions pateixen algunes persones que fa temps que cerquen sense èxit un lloc de treball, amb recomanacions per a mantenir una actitud positiva en el procés de recerca.

Les sessions les va impartir Marta Vizcaíno, de l’empresa masquefina Grupformaexpert, amb seu al viver del CTC, i van destacar pel seu caràcter pràctic i personalitzat.

L’Ajuntament ja es planteja poder donar continuïtat a la iniciativa i organitzar-ne una segona edició davant l’interès que han mostrat diverses persones a participar-hi, així com també per les positives valoracions dels assistents a aquest primer curs.